domenica 30 gennaio 2011

Nismo vsi enaki!

drugačnost..tega ljudje ne sprejemajo ZAKAJ?

Nekateri se ne zavedajo da smo si različni kako bi bilo če bi bili usi isti ? tega si ne morem predstavljat res ne O.o? morda bi si lahko to predstavljali ampak vseeno dougočasno bi bilo vsi isti na zunaj in znotraj. nihče se nebi mogle pritoževati ane ''grda si'' ''debela si'' kr bi bili vsi isti.a je tako težko sprejeti človeka takšnega kot je ? mislim da ni tako težko zakaj nebi smel bit človek tak kot sam hoče bit ? tak da se bo on počutu boljše.
Ko da je važna barva kože,narodnost,spol,usmerjenost,postava,stil, kaj je use to važno? NE NI. Če bi ljudje sprejemali drugačnost kot neki vsakdanjega bi biu svet lepši ;). če ljudje nebi žalili drug drugega bi bilo use lažje..ampak na žalost ni tako. Ljudje žalijo, ne sprejemajo drugačnih od sebe . Ali koga moti če je neka x oseba homoseksualka a je vam kaj nardila mislim da ne : pustite človeka živeti kot sam hoče. a vas moti če je ena oseba malo bolj močnejša ? ne saj niste to vi če se tko počuti boljše naj taka bo ne odločate vi o njihovem življenju niso sami krivi da so takšni. Dojamite in mislite na svoje življenje ne na njihovo ne utikujte se tam kjer ni treba. GET A LIFE BITCHES.
pol mi maste kej za povedat ja uredu je grda sm debela neumna zabita,prizadeta,emo,and so on ! povej mi to v faco no! a je tko težko use to povedat v faco..resno na formpringu pa fb-ju tko lepo žalte u živo pa pičko stisnete ..sej ste hudi ja *___* glauni res. Zadžte zase če ne mislite povedat u faco.





1 commento: